Вратарят на Лудогорец Кристиан Кахлина загатна, че успехът на отбора

...
Вратарят на Лудогорец Кристиан Кахлина загатна, че успехът на отбора
Коментари Харесай

Кахлина: Не се уплашихме, защото сме Лудогорец

Вратарят на Лудогорец Кристиан Кахлина загатна, че триумфът на тима му против Локомотив Пловдив за Купата на България не е пристигнал по никакъв начин елементарно. Хърватският вратар сподели доста постоянна игра и огромно самочувствие в играта с крайници, като избави нееднократно своя тим от сигурни голове.

„ Беше мъчно, тъй като променихме тактиката си. Нашите крайни бранители не са разполагаем, приказвам за обичайните и трябваше да променим нещо. Имахме 3-4 тренировки с тази тактичност и знаехме, че се изправяме против Локо Пловдив в техния шампионат. Беше трогателен мач, тъй като не знаехме какво можем да чакаме от нас самите”, сподели Кахлина.

„ Допуснатият гол пристигна във допустимо най-лошият миг. Всичко се трансформира, само че ние сме Лудогорец и не мислим по този начин. Може би не играхме добър футбол в последните 20 минути на постоянното време. Те вкараха – окей. Имахме 30 минути да вкараме отново, тъй като играем вкъщи. Не се уплашихме, тъй като сме Лудогорец”, продължи стражът.

„ Играхме с трима централни бранители и това отваряше мача по друг метод. Разликата е доста огромна от това да имаш четирима пред себе си. Тренирахме го, само че искахме да играем футбол. Когато те ни пресират добре, е по-трудно, тъй като не сме привикнали тъкмо по този метод да играем. Тези момчета не са играли доста срещи в лигата по този начин и за всеки един от нас беше добър опит”, приключи Кахлина.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР