Вратарят на Локомотив (Пловдив) - Лукас Рейдър има интересна кариера.

...
Вратарят на Локомотив (Пловдив) - Лукас Рейдър има интересна кариера.
Коментари Харесай

Лукас Рейдър за ЦСКА и Лудогорец: Разликата с другите отбори е сериозна

Вратарят на Локомотив (Пловдив) - Лукас Рейдър има забавна кариера. Роденият в Есен пазач беше част от гранда на немския футбол Байерн (Мюнхен) сред 2012 и 2014 година, а сега носи екипа на " черно-белите ". Играл е още в Португалия и Англия. В изявление пред немското онлайн издание " Revier Sport " той описа за престоя си в България и разкри какви цели си слага за новата година.

" В първите няколко седмици изиграх единствено един мач. Основната причина за това беше, че се причислих късно към тима. След шестия или седмия мач станах титуляр и съм доста благополучен. Беше значимо да получа нужното игрово време, в противоположен случай нямаше да има смисъл от тази стъпка в кариерата ми ", показа Рейдър.
 И Локомотив (Пд) желае Мартин Кавдански
И Локомотив (Пд) желае Мартин Кавдански

Може да облече екипа им за четвърти път

" Сезонът се развива добре за мен. Началото беше мъчно за тима поради присъединяване ни в евротурнирите. Тогава играехме на всеки 3-4 дни, имахме гостувания в Чехия и Дания. Това ми попречи да стартираме решително в шампионата. Със сигурност желаеме да сме в топ 6. Това е задачата ни. За страдание загубихме последния мач за годината с 2:4, само че като цяло към този момент стабилизирахме представянето си спрямо началото ", описа германецът.

" Водещите тимове в България са Лудогорец и ЦСКА. Те имат високи бюджети и могат да си разрешат да притеглят в действителност положителни футболисти. Това са отборите, които всеки сезон играят в евротурнирите. Разликата с другите е сериозна. Това ми припомня за Португалия, където преобладават Бенфика, Порто и Спортинг (Лисабон), а останалите са надалеч от тяхното равнище. Мисля, че бих сложил българското състезание малко под португалското ", сподели Рейдър, който е носил екипа на Витория (Сетубал).
 Мартин Камбуров: Берое не може да измести Локомотив (Пд) от моето сърце
Мартин Камбуров: Берое не може да измести Локомотив (Пд) от моето сърце

" Нормално е да нямам гол за националния тим "

" Амбицията на Локомотив е да се класираме за евротурнирите. През последните три години тимът непроменяемо играе интернационалните мачове. Можем да стигнем до Лигата на конференциите и посредством Купата на България. За мен значимото е да съм титуляр и да се развъртвам. Винаги можеш да ставаш по-добър в един или различен аспект. Договорът ми е до 2023 година и съм спокоен ", добави стражът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР