Вратарят на Ливърпул Алисон Бекер е получил контузия и ще

...
Вратарят на Ливърпул Алисон Бекер е получил контузия и ще
Коментари Харесай

"Ливърпул" остана без вратаря си преди важния мач с "Атлетико"

Вратарят на " Ливърпул " Алисон Бекер е получил травма и ще отсъства към седмица, оповестиха от клуба. Бразилецът, който е съществена фигура в състава на Юрген Клоп, няма да бъде на линия за съботния мач с " Борнемут " във Висшата лига.

Далеч по-важно може да се окаже отсъствието на Алисон в мача реванш от осминафиналите в Шампионската лига против " Атлетико " (Мадрид). Мърсисайдци изгубиха с 0:1 в първата среща и на 11 март одобряват " дюшекчиите ".

Алисон има проблем в кръста, а Юрген Клоп удостовери, че той е навън от двете срещи.

" Алисон няма да играе в събота, а по-късно и другата седмица. Трябва да преценим деликатно обстановката, съгласно мен сигурно ще бъде на линия след интернационалната пауза, само че преди този момент не съм сигурен ", сподели Клоп.

В идващите седем дни мърсисайдци имат значими мачове, като идващия уикенд играят и с " Евертън ". Тимът, който прави необикновен сезон, загуби три пъти в последните си четири мача.

Въпреки това " Ливърпул " остава любимец за купата и води с 22 точки пред " Манчестър сити ", като се нуждае от едвам 12 точки, с цел да си обезпечи предварително трофея.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР