Вратарят на Ливърпул Адриан не намира възможност да оневини зверското

...
Вратарят на Ливърпул Адриан не намира възможност да оневини зверското
Коментари Харесай

Вратарят на Ливърпул със сериозен упрек към колегата си в Евертън

Вратарят на Ливърпул Адриан не намира опция да оневини зверското влизане на Джордан Пикфорд в краката на Върджил ван Дайк в дербито с Евертън. Както е известно, полемичният вратар на „ карамелите” унищожи сезона за нидерландския защитник на британския първенец, откакто се откри, че Ван Дайк е със скъсани кръстни връзки и ще би трябвало да оперира дясното си коляно.

След случая пък съдийската бригада не отсъди безусловно нищо, което в допълнение разяри Ливърпул, откакто нямаше дузпа и червен картон.

„ Не е доста почтено да съдим тази обстановка. Причината е такава, че той нямаше късмет да блокира топката, а можеше единствено да нарани противника. Като футболист, твоето тяло постоянно е под риск да се контузиш, само че би трябвало да пазиш противника с това какво правиш. Не одобрявам това влизане. Футболната асоциация не може да толерира такива работи. Никой футболист не може да си разрешава да влиза по този начин. Аз съм вратар и постоянно пазя сътрудниците си под рамката, само че в този случай – няма как”, разяснява Адриан.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР