Вратарят на Левски - Пламен Андреев попадна сред 250-те най-обещаващи

...
Вратарят на Левски - Пламен Андреев попадна сред 250-те най-обещаващи
Коментари Харесай

Вратар на Левски попадна сред най-обещаващите млади футболисти в света

Вратарят на Левски - Пламен Андреев попадна измежду 250-те най-обещаващи млади футболисти в света в ранглиста, направена от Футболната обсерватория СИЕС. Талантът, който е роден през 2004 година и към момента не е навършил пълноправие, е на влиятелното 22-ро място от топ 50 на играчите, които са родени през 2004 година и по-късно. На първо място в неговата категория е халфът на Барселона Пабло Гави. На втора позиция е вратарят на Чикаго Файър - Габриел Слонина, а трети е също вратар - Даниил Худяков от Локомотив Москва.

Пламен Андреев е с резултат от 59.5 точки, като през последната година е изиграл 867 минути за " сините " в публични мачове.

Сред родените през 2000 година първи е нападателят на Реал Мадрид Винисиус Жуниор, който изпреварва Сандро Тонали от Милан и Витиня Ферейра от Пари Сен Жермен.

При футболистите, които са родени през 2001 година, водач е Букайо Сака от Арсенал, пред Юриен Тимбер (Аякс) и Гонсало Игнасио (Спортинг Лисабон).

При младите гении набор 2002 първото място е за Йоско Гвадриол от Ред Бул Лайпциг, следван от Пиеро Хинкапи от Байер Леверкузен и Едуардо Камавинга от Реал Мадрид.

При футболистите, родени през 2003 година, топ 3 включва Джуд Белингам (Борусия Дортмунд), Джамал Мусиала (Байерн Мюнхен) и Харви Елиът (Ливърпул).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР