Вратарят на Италия и Пари Сен Жермен Джанлуиджи Донарума и

...
Вратарят на Италия и Пари Сен Жермен Джанлуиджи Донарума и
Коментари Харесай

НАПАДНАТИ И ОГРАБЕНИ: Вратар на ПСЖ и приятелката му нападнати в дома им

Вратарят на Италия и Пари Сен Жермен Джанлуиджи Донарума и неговата другарка са били нападнати и ограбени в дома им в Париж, написа BBC.

Двойката е била набелязана от няколко души и вързана в жилището им в центъра на столицата, оповестиха полицейски източници пред френски медии.

След това им споделят, че би трябвало да избягат в близкия хотел.Сигналът е подаден от личния състав на хотела и двойката била откарана в болница.

„ Започнато е следствие по обвинявания във въоръжен обир в проведена тайфа и принуждение след събитията, които се случиха през нощта в дома на господин Донарума “, сподели представител на парижката прокуратура пред BBC.

Непотвърдени отчети на новинарския уебсайт Actu17 споделят, че нападателите са избягали с бижута, часовници и първокласни кожени произведения на стойност до 500 000 евро.

Футболистът е бил леко ранен, а приятелката му, моделът Алесия Елефанте, е невредима, оповестиха източници на организация Франс прес.

Прокуратурата заяви, че специфичният френски полицейски отдел BRB, ориентиран към въоръжени грабежи и обири, е почнал следствие.

24-годишният Джанлуиджи Донарума се реалокира в Париж преди две години и трябваше да се причисли към тима на Пари Сен Жермен по-късно в петък преди първия предсезонен другарски мач на клуба против Хавър и турне в Япония и Южна Корея.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР