Вратарят на Франция Юго Льорис призна, че съжалява за съотборника

...
Вратарят на Франция Юго Льорис призна, че съжалява за съотборника
Коментари Харесай

Хари Кейн с послание от Юго Льорис след пропуснатата дузпа

Вратарят на Франция Юго Льорис призна, че съжалява за съотборника си в Тотнъм Хари Кейн след решаващия му пропуск от дузпа за Англия в заключителните стадии на съботния мач от четвъртфиналите на Световното състезание. Трите лъва натискаха защитаващите купата си петли до дъно, само че в последна сметка отпаднаха от шампионата, откакто Кейн не съумя да уцели задачата от 11 метра и беше подложен под голямото напрежение.

Капитанът на Англия към този момент беше вкарал дузпа, когато се изправи за втория си удар за вечерта, а Франция имаше гол задатък с помощта на удара с глава на Оливие Жиру малко преди Англия да получи избавителен пояс, откакто Мейсън Маунт беше фаулиран в наказателното поле.

Кейн обаче не съумя да се оправи, защото стреля високо над напречната греда, а по-късно невярващо се намръщи, до момента в който френските играчи към него честваха мъчителния му пропуск.

Англичаните се напъваха да търсят изравнителен гол, само че не съумяха да отвърнат на удара, а след края на мача Кейн се разплака, а съотборниците му се втурнаха да го пазят от камерите, до момента в който той плачеше в средата на терена.

Льорис, който прегърна Кейн, преди да се причисли към празненствата след мача с останалата част от френския тим, разкри, че не му е доставяло никакво наслаждение да вижда британския нападател в такова прочувствено положение след най-трудния миг в кариерата му досега.

" Искам да бъда почтен с вас, с всички страсти, това е огромен мач, това беше основен миг, сподели Льорис. - Трябва да бъда почтен, ние сме съотборници, почитам го доста. Кейн пое отговорността в основен миг от мача. За благополучие на френския тим той пропусна. Знам, че той е мощен и може да не мисли за това прекомерно дълго. Мога да споделя този миг на болежка с него. Не съм приказвал с Хари след мача ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР