Вратарят на Етър Христо Иванов изрази задоволството си след успеха

...
Вратарят на Етър Христо Иванов изрази задоволството си след успеха
Коментари Харесай

Иванов: Напрежението е в Левски, за нас това е бонус мач

Вратарят на Етър Христо Иванов изрази задоволството си след триумфа на великотърновския отбор над Славия с 2:0. Победа, която прати „ болярите” в баражен мач против Левски за последното място в Първа лига, даващо право за игра в Лига Европа. Стражът, който е извикан и в групата на националния тим за идните евроквалификации, изигра стабилен мач, без да допусне гол и спомогна на отбора му да се добере до този мач с Левски.

„ Тези мачове са най-трудни, трябваше да бъда оптимално съсредоточен. Трябваше да бъдем постоянни и бяхме такива. Бях сигурен, че ще вкараме голове и просто не трябваше да допуснем. Наградата е за целия отбор”, стартира Иванов.

„ Крайно време беше да вкараме от статично състояние. Изиграваме ги добре, центрираме хубаво, само че все нещо малко липсва. Славия се бяха „ пакетирали” до първия гол и е хубаво, че се получи”, подчертава той. „ Още преди началото на тези плейофи си казахме, че баражът за Лига Европа ще е бонус за нас. Нямаше какво да губим след първия мач. Искахме този мач и по тази причина през днешния ден играхме по този начин добре. Хубавото е, че постигнахме чистата победа с 2:0”, продължи той.

„ Чудесно е да съм национал на България. Макар и късно, се веселя, че получих повиквателна. Радвам се, че убедих Красимир Балъков с изявите си”, сподели още Иванов. „ Не мисля още за националния тим съществено. Няма по какъв начин обаче да не мислиш, защото съм концентриран за Левски. Искам Етър да продължава по този начин и следващата година. Имам контракт за още доста години и нека по този начин продължаваме”.

„ Винаги, когато играеш на „ Георги Аспарухов” Левски е любимец. Отиваме там, защото няма какво да губим. Това е бонус-мач. Нашата цел си я постигнахме. Хвърляме се крепко и каквото стане. Напрежението е в Левски, в сравнение с при нас”, приключи Христо Иванов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР