Вратарят на Ботев Пд Даниел Кайзер може да се озове

...
Вратарят на Ботев Пд Даниел Кайзер може да се озове
Коментари Харесай

Левски хареса вратаря на Ботев Пд

Вратарят на Ботев Пд Даниел Кайзер може да се озове в Левски през лятото. Според информация на " Меридиан Мач " стражът към този момент е влезнал в договаряния с управлението на " сините ". Договорът му с Ботев изтича през лятото, а договарянията за подновяването му са зациклили.
 Бекали предложи халф и крило на Левски
Полякът самичък се е отдръпнал от договарянията и е признал пред шефовете, че има и други оферти от България.
Проблемът в диалозите сред Ботев и Кайзер се появиха поради мениджърската организация на футболиста. Тя упорства да получи солидна комисионна на ръка при сключване на новия контракт. Пловдивчани не са съгласни с сходен вид и оферират парите да бъдат разсрочени във времето. Агентите обаче стоят твърдо на своята позиция.

“Сините ” са застрашени да останат без първокласен вратар през новия сезон, в случай че клубът не успее да задържи Николай Михайлов. Ники има контракт до края на шампионата, който може да бъде продължен с още две години. Двете страни обаче към момента не са седнали на масата за договаряния.

Дори и Михайлов да остане, Левски отново ще има потребност от още един първокласен вратар, който да бъде негов равносилен съперник за мястото под рамката. В момента на “Герена ” запаси са Николай Кръстев и Петър Иванов. Първият от тях обаче съвсем несъмнено ще бъде продаден през лятото. Иванов пък към момента е прекомерно млад и некомпетентен.

Първоначално от Левски се бяха насочили към различен вратар от Пловдив - Мартин Луков от Локомотив (Пд). “Смърфовете ” обаче желаеха за него 300 хиляди лв. и това е отказало столичани.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР