Вратарят на Белгия Тибо Куртоа не скри задоволството си от

...
Вратарят на Белгия Тибо Куртоа не скри задоволството си от
Коментари Харесай

Куртоа: Постигнахме целта си

Вратарят на Белгия Тибо Куртоа не скри задоволството си от успеха над Англия. “Червените дяволи” се постановиха с 1:0 в борбата за първото място в Група “G” на Мондиал 2018, а на осминафиналите ще срещнат Япония.

“Срещнаха се два тима, които се отбраняваха чудесно. Много искахме да вкараме най-малко един гол и да спечелим, по тази причина в този момент сме щастливи. Не сме се съмнявали, че англичаните ще работят нападателно и ще ни основат проблеми. Важното беше да играем по този начин, както можем. Постигнахме задачата си и имаме право да се порадваме”, показа Куртоа.

Халфът Торган Азар също показа мнението си за дуела. По-малкият брат на звездата Еден Азар беше титуляр и остави положителни усещания с представянето си.

“Хубаво е, че продължаваме да поддържаме темп и вървим напред единствено с победи. Не сме идеално сработени и това е обикновено. За мен беше нещо ново да играем в подобен състав. Не беше елементарно да си взаимодействаме тъкмо, само че в хода на мача нещата се получиха. Направихме каквото можахме, с цел да победим. Сега към този момент мислим за идващия мач”, разяснява Азар. Мондиал 2018 3 кръг, четвъртък 28 юни  Англия 0:1краен резулат  Белгия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР