Вратарят на Белгия и Реал (Мадрид) Тибо Курота отправи много

...
Вратарят на Белгия и Реал (Мадрид) Тибо Курота отправи много
Коментари Харесай

Вратарят на Белгия с остра критика към ФИФА и УЕФА

Вратарят на Белгия и Реал (Мадрид) Тибо Курота насочи доста остри рецензии към УЕФА и ФИФА и съобщи, че те не мислят за здравето на футболистите, а само по какъв начин да изкарат повече пари. Думите на Куртоа пристигнаха след мача сред Белгия и Италия за трето място в Лигата на нациите през вчерашния ден, който съгласно него е бил непотребен, което се е видяло и от измененията в титулярните сформира на двата отбора.

" Този мач беше единствено за пари, би трябвало да сме почтени. Играем го, тъй като за УЕФА това са спомагателни пари. Вижте измененията в двата състава. Ако това беше край, щяха да играят други футболисти. Това единствено демонстрира, че играем прекалено много мачове. УЕФА даже измислиха нов шампионат (Лигата на конференциите), постоянно е едно и също. Те се ядосват, че другите тимове желаят да създадат Суперлига, само че не им пука за играчите, пука им единствено за джобовете им ", разяснява Куртоа след успеха на Италия с 2:1.

" Не е добре, че това в никакъв случай не се разисква с играчите. А в този момент чуваме за европейско и еветовно състезание всяка година, по кое време ще си починем? Никога. Ние не сме роботи. Мачовете стават от ден на ден и повече и ние имаме все по-малко отмора. Накрая топ играчите получават травми, травми, травми. Трябва да се мисли за това доста повече. Догодина имаме международно състезание през ноември, по-късно ще би трябвало да играем до края на юни още веднъж. Ще получим травми! Три седмици отмора не е задоволително за играчите, с цел да могат да се показват на топ равнище 12 месеца ", добави вратарят на " алените дяволи ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР