Вратарят на аржентинския национален отбор Емилиано Мартинес е доволен, че

...
Вратарят на аржентинския национален отбор Емилиано Мартинес е доволен, че
Коментари Харесай

Мартинес: Осъществих мечтата си да помогна на Лео Меси да спечели световната титла

Вратарят на аржентинския народен тим Емилиано Мартинес е удовлетворен, че е съумял да помогне на Лионел Меси да реализира огромната си фантазия да завоюва международната купа. 
 Емилиано Мартинес бе приветстван от десетки хиляди хора в родния му град Мар дел Плата Емилиано Мартинес бе приветстван от десетки хиляди хора в родния му град Мар дел Плата
" Меси е най-хубавият състезател на планетата. Моята фантазия като вратар беше да му оказа помощ да завоюва международната купа, с цел да няма подозрение, че той е най-хубавият състезател в историята. Във всеки мач казвахме, че играем за хората. Играем за националния тим не за пари, а с цел да пазиме цветовете на страната ни. Когато краката към този момент не се подчиняваха, сърцето постоянно правеше крачка напред ", сподели Мартинес, представен от " Марка ". 
 Eмилиано Мартинес продължи подигравките с Мбапе Eмилиано Мартинес продължи подигравките с Мбапе
Аржентина стана първенец на Световното състезание по футбол, като победи Франция на финала след 3:3 в постоянното време и продълженията и 4:2 при дузпите). Мартинес бе приет за най-хубавия вратар на международното състезание, а Лионел Меси стана най-хубавият състезател на шампионата.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР