Вратарят на Аржентина и Астън Вила - Емилиано Мартинес, имаше

...
Вратарят на Аржентина и Астън Вила - Емилиано Мартинес, имаше
Коментари Харесай

Байерн Мюнхен поглежда към един от героите за Аржентина

Вратарят на Аржентина и Астън Вила - Емилиано Мартинес, имаше съществена роля за спечелването на Световното състезание от страна на „ гаучосите “ и положителните му изяви не са останали незабелязани. Той взе присъединяване във всичките седем мача на тима в шампионата, позволи 8 гола и три пъти имаше „ суха мрежа “. Стражът избави удар на Рандал Коло Муани в последните секунди на продълженията във финала против Франция, а при дузпите отрази удар на Кингсли Коман, с което беше приет за най-хубавия вратар на Световното състезание в Катар.

Тези му прояви са привлекли интереса на Байерн Мюнхен, който търси нов вратар, откакто титулярът Мануел Нойер няма да играе до края на сезона след случай със ски. Според „ Media Foot “, немския първенец е трансформирал привличането на нов пазач в собствен приоритет за януари и желаят да вземат умел състезател.

Твърди се още, че „ баварците “ са следили доста деликатно представянето на вратарите по време на Световното състезание.

В същото време сътрудникът на Мартинес - Густаво Гони, призна, че клиентът му може да продължи кариерата си в Италия.

„ Днес малко клубове могат да си разрешат да подпишат с вратар като Емилиано, само че Серия А – за какво не? Мартинес си слага високи цели, той желае да се състезава за Шампионската лига ”, съобщи Гони пред „ Tuttomercatoweb “.

30-годишният Мартинес играе за Астън Вила от септември 2020-а година и е позволил 27 гола в 24 мача в лигата и е запазил 8 „ сухи мрежи “ този сезон. Порталът Transfermarkt.com прави оценка цената му на 25 милиона евро.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР