Вратарят Иван Караджов може да подсили Пирин (Благоевград) Наскоро Орлетата

...
Вратарят Иван Караджов може да подсили Пирин (Благоевград) Наскоро Орлетата
Коментари Харесай

Караджата пред трансфер в Пирин

Вратарят Иван Караджов може да укрепи Пирин (Благоевград) Наскоро " Орлетата " оповестиха, че чакат пазач, българин, който пази в чужбина. В момента роденият в Кресна Караджов е част от беларуския Шахтьор (Солигорск). Много е евентуално обаче той да си тръгне, откакто клубът се укрепи с национала Андрей Климович.

Преди да премине в Шахтьор, Караджов пазеше за Верея (Стара Загора) през есента на 2016 година. Силните му изяви обаче не останаха незабелязани и по този начин той отиде в Беларус. В Шахтьор той дойде в комплект с Даниел Златков, само че бранителят изкара там единствено няколко месеца. По всичко проличава, че в този момент и стражът ще постави завършек на връзките си с клуба. Развитие се чака през тази седмица. Заради това и за момента никой от Пирин не афишира нищо по тематиката.

Както е известно, титулярят на благоевградчани Благой Макенджиев напусна отбора в посока Черно море. Именно и това е повода на " Христо Ботев " да търсят нов постоянен състезател, който да заеме мястото под рамката.

" Тема спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР