Връщането на мандата беше едно доста логично действие на фона

...
Връщането на мандата беше едно доста логично действие на фона
Коментари Харесай

Ивайло Вълчев: Машини трябва да има, но не тези машини. Тези машини са уязвими

„ Връщането на мандата беше едно много разумно деяние на фона на всичко, което се случва в страната. Направихме най-полезното, да не бавим процеса. Няма по какъв начин да се случи структура, изключително препоръчана от Има Такъв Народ “.

Това разяснява пред БТВ Ивайло Вълчев от Има Такъв Народ.

Той не има вяра на социологиите по какъв начин в бъдещия парламент нямало да има смяна в съотношението сред партиите.

„ Отношенията ще бъдат други, а и се колебая, че една от партиите ще бъде на първите два позиции, за ПП/ДБ се колебая. Хората може да са прозрели това, което вършат, да обслужват свои ползи. Дали има почтени сред двете елементи на сглобката, ние в този диалог няма да участваме. Отношенията ще бъдат други, ще има разлика в самочувствието след резултатите от изборите “, безапелационен е Вълчев.

„ За всички беше ясно, че през вчерашния ден мандатът, който получихме, ясно бяхме споделили, че не желаеме да го получаваме, ясни са какви са упованията на жителите. Безотговорно щеше да е да си играем на държавно управление. Сега хора от тази партия, която ни наричаше дългата ръка на някой, в този момент под сурдинка идват да ни се извиняват “, сподели той във връзка с депутати от Политическа партия.

Според него, изявленията на Има Такъв Народ постоянно са били след разбор на законите, по които се работи.

„ Начинът, по който го споделяме, е персонално виждане на всеки, който приказва. Предварителните изследвания, които виждаме, които вършат и други партии и до които ние получаваме информация. Просто има хора, които обичат да споделят неща, които знаят. Това демонстрира, че нашето държание, методът, по който работим, ще ни донесе по-добър резултат на идващите избори. Ние няма какво да се тормозим. Досега промяната беше – да изгоним един основен прокурор и да вземем от ръцете на президента максимума от пълномощията му. Стигна се да бъде призната една конституция, за която предупреждавахме още тогава. Не може да не се проиграли тези благоприятни условия. Демократична България написаха тази конституция, те сътвориха това състояние. Имали са вярата, че в случай че се стигне до тук, ще са съумели да сложат свои хора “, сподели той.

ИНТ нямат доверие в изборния развой, който ще провежда служебното държавно управление.

„ Особено по-късно, което се случи на общинските избори и изключително в София, доверието ни в него е на доста необичайно равнище. Знаете каква роля имаше Има Такъв Народ да има машини, само че явно тези машини демонстрираха какъв брой манипулирани могат да бъдат, което евентуално ще го потвърди и съда в София, нашето мнение е, че машини би трябвало да има, само че не тези машини. Тези машини са уязвими. Нямаше айти експерт, който да е споделил в частен диалог, че са надеждни “, сподели още Ивайло Вълчев.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР