Връщане на културния и туристически живот на Стария град, регулации

...
Връщане на културния и туристически живот на Стария град, регулации
Коментари Харесай

Жителите и бизнесът от Стария Пловдив пред кандидатите от ГЕРБ: Да върнем живота на емблемата на града ни!

Връщане на културния и туристически живот на Стария град, регулации за достъп, система за съответно чекиране на бариерата бяха измежду най-важните тематики, които дискутираха представители на разнообразни бизнеси и поданици с претендентите на ГЕРБ за кмет на Пловдив Костадин Димитров и за кмет на регион „ Централен “ Георги Стаменов.
„ Сигурен съм, че вашите оферти за разрешаване на проблемите ще са най-работещите, тъй като вие ги познавате в дълбочина “ – с тези думи Костадин Димитров се обърна към присъстващите на срещата.
Жители и притежатели на разнообразни бизнеси признаха, че в досегашното ръководство на града не са намерили задоволително диалогичност, само че подчертаха, че единствено с помощта на напъните на настоящия кмет на „ Централен “ Георги Стаменов съумяват да позволяват краткотрайни проблеми, зародили в архитектурно-историческия резерват.
Присъстващите желаеха още съществени решения за паркирането в зоната, тактика за дълготрайно развиване, повече насочващи указателни табели и цялостни решения за образа на емблемата на Пловдив.
Кандидатите на ГЕРБ обясниха, че в програмата им за ръководство на Пловдив са планувани с приоритет решения за развиването на Стария град. Освен нови събития и начинания, поддръжката на бизнесите е неразделна част от връщането на блясъка му, обявиха участниците в срещата.
Кандидатите на ГЕРБ Костадин Димитров и Георги Стаменов са с № 7 в бюлетините на изборите на 29 октомври.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР