Врамките на един ден 44 доброволци от Лятната стажантска програма

...
Врамките на един ден 44 доброволци от Лятната стажантска програма
Коментари Харесай

Стажанти и ментори от Лятната стажантска програма на Vivacom участваха в доброволческа акция в гр. Банкя

Врамките на един ден 44 доброволци от Лятната стажантска стратегия на Vivacom се включиха в обичайна доброволческа акция, която има за цел да способства за възстановяване на заобикалящата ги среда. Акцията се организира в партньорство с Българска Фондация Биоразнообразие и община Банкя.

Мотивираните стажанти способстваха за реновирането и ободряване на амфитеатъра в парка „ Ротонда “, където боядисаха всички дървени пейки с общо 360кв. м. повърхност. Участниците се включиха и в почистваща акция на централен парк „ Кестените “, където спомогнаха да се изчистят 750 кв. м., като го направиха по-приветлив за всички гости.

С сходни начинания, с изключение на всичко друго, което Vivacom реализира с програмата, компанията насочва и съзнанието на младежите към обществената отговорност, която е базова тенденция на телекома. Като един от най-големите работодатели в България, Vivacom регистрира своето значение за развиването на обществото и опцията и силата да го направи по-добро посредством непринуден труд.

Освен тази самодейност, в границите на тазгодишното издание на стажантската стратегия, доста сполучливо мина и модулът 360-градусова ротация, който се организира за първи път и в него всички стажанти имаха опция да опознаят всеки един от отделите в компанията и да се срещнат персонално с основния изпълнителен шеф на Vivacom - Николай Андреев. По време на специфичната среща младежите споделиха усещанията си от компанията и получиха потребни препоръки за бъдещото си развиване и скъпите умения за света на технологиите.

В 20-ото юбилейно издание на Лятната стажантска стратегия 50-те участника минаха серия от образования, с които добиха скъпи умения за действителна работна среда и се допряха до най-новите технологии, само че и станаха част от една разрастваща се общественост, която интензивно поддържа обществото със своята корпоративно-социална отговорност.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР