Враждебността на жителите към Демократическата партия е дълбока, според Чикагския

...
Враждебността на жителите към Демократическата партия е дълбока, според Чикагския
Коментари Харесай

Жителите на Чикаго са ядосани на демократите заради кризата с мигрантите, обещават да провалят Националния конгрес на Демократическата партия

Враждебността на жителите към Демократическата партия е дълбока, съгласно Чикагския консултант Реймънд Лопес, който сподели, че гневът е единствено се утежнява заради възходящата мигрантска рецесия.

Местният представител на Демократическата партия се причисли към „ Джеси Уотърс праймтайм “ в понеделник, с цел да разиска какво усещат неговите поданици към локалните водачи в града, откакто деятели дадоха обещание да създадат своя гласове, чути по време на националния конгрес на Демократическата партия в Чикаго идващото лято.

Лопес сподели, че чернокожата общественост се усеща изоставена и „ към този момент не усеща любовта на чичо Джо “, до момента в който градът продължава да се пробва да направи място и особено настаняване за мигрантите.

Гласоподаватели показаха гнева си тази седмица на протест до кметството, като един деятел сподели, че демократите не би трябвало да чакат политическата спогодба през 2024 година да бъде „ мирна “.

„ Когато вземете група хора, които не са платили да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР