Връчването на големите награди на Конфедерацията на работодателите и индустриалците

...
Връчването на големите награди на Конфедерацията на работодателите и индустриалците
Коментари Харесай

Борисов патрон на бала на КРИБ

Връчването на огромните награди на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България „ КРИБ - КАЧЕСТВО, РАСТЕЖ, ИНОВАЦИИ ОТ БЪЛГАРИЯ " ще бъде кулминационната точка на Четвъртия годишен бал на бизнес организацията, който ще се организира на 5 юни 2018 година в София Тех Парк.

За четвърта поредна година балът ще бъде под патронажа на господин Бойко Борисов, министър-председател на Република България. Поканени са, също по този начин, всички членове на държавното управление, както и ръководители на основни за развиването на бизнеса парламентарни комисии. Медийни сътрудници на събитието ще бъдат всички медии - членове на КРИБ.

Наградите ще бъдат присъдени в категориите „ Качество ", „ Растеж " и „ Иновации ". Със специфичната премия на ръководителя на КРИБ Кирил Домусчиев ще бъде отличена и компанията с максимален повсеместен принос за развиването на стопанската система в България.

Целта на учредените през 2015 година награди е да се подтиква качественото и новаторско българско произвеждане. Отличените компании ще бъдат образец за всички, които вършат бизнес в България и постановат нови, по-високи стандарти в стопанската система.

23 са номинациите за премиите „ КРИБ – Качество, Растеж, Иновации от България " за 2018 година, както следва:

Категория „ Качество ":
Аджибадем Сити Клиник МБАЛ Токуда
Асарел-Медет АД
БМФ Порт Бургас ЕАД
БОДУ СОД ООД
Брейн Сторм Консулт-ОД ООД
ВП Брандс Интернешънъл АД
Зет и Ем Прайвит Ко ООД
Кауфланд България ЕООД
Обединена българска банка АД (ОББ)
ОРКО ЕООД
Томбоу България ООД

Категория Растеж:
Асарел-Медет АД
Балкам Груп ЕООД
БМФ Порт Бургас ЕАД
карго-партнер ЕООД
Минстрой Холдинг АД
Обединена българска банка АД (ОББ)
ОРКО ЕООД
Приста Ойл Холдинг ЕАД

Категория Иновации:
БОДУ СОД ООД
СИН Карс Интернешънъл ЕООД
ТАЛ Инженеринг ЕООД
Тангра - АВ ООД

Водещи на Четвъртия годишен бал на КРИБ ще са Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева. Любо Киров и група Те, както и Михаела Филева, ще бъдат в центъра на музикалната стратегия.
Основна част от приходите от рекламодателите на Бала ще бъдат за развиването на „ Академия Икономика " - най-голямата самодейност на КРИБ в региона на образованието и професионалната подготовка на младежите.

Платинени рекламодатели на Четвъртия годишен бал на КРИБ са фирмите: Хювефарма ЕООД, Минстрой Холдинг АД, Геотрейдинг АД и Национална лотария.

Златни рекламодатели на бала на КРИБ през 2018 са фирмите: Софарма АД, Агрион Инвест АД и СИЕЛА Норма АД.

Сребърни рекламодатели са фирмите: Телелинк България ЕАД, Клийнтех България ООД, А1 България, Приста Ойл Груп, Балкам АД и Аурубис България АД.
Бронзови рекламодатели са фирмите: Кока-Кола ХБК България ЕООД, Централна енергоремонтна база ЕАД и ИНСА Ойл ООД.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР