Връчването на големите награди на Конфедерацията на работодателите и индустриалците

...
Връчването на големите награди на Конфедерацията на работодателите и индустриалците
Коментари Харесай

КРИБ връчва годишните си награди днес

Връчването на огромните награди на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България „ КРИБ - КАЧЕСТВО, РАСТЕЖ, ИНОВАЦИИ ОТ БЪЛГАРИЯ " ще бъде кулминационната точка на юбилейния пети годишен бал на бизнес организацията, който ще се организира през днешния ден, 4 юни 2019 година в София Тех Парк.
За пета поредна година награждаването ще бъде под патронажа на господин Бойко Борисов, министър-председател на Република България. Поканени са, също по този начин, всички членове на държавното управление, кмета на София и ръководители на основни за развиването на бизнеса парламентарни комисии. Медийни сътрудници на събитието са всички медии - членове на КРИБ.
Наградите ще бъдат присъдени в категориите „ Качество ", „ Растеж " и „ Иновации ". Специалната премия на ръководителя на КРИБ Кирил Домусчиев ще бъде за повсеместен принос за развиването на стопанската система в България.
25 са номинациите за премиите „ КРИБ - Качество, Растеж, Иновации от България " за 2019 година Целта на учредените през 2015 година награди е да се подтиква качественото и новаторско българско произвеждане. Отличените компании ще бъдат образец за всички, които вършат бизнес в България и постановат нови, по-високи стандарти в стопанската система.

Снимка: Архив
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР