Врачанският окръжен съд днес постанови да бъде задържана и предадена

...
Врачанският окръжен съд днес постанови да бъде задържана и предадена
Коментари Харесай

Врачанският съд постанови постоянното задържане на жена, осъдена и издирвана в Италия

Врачанският областен съд през днешния ден постанови да бъде арестувана и предадена на италианските управляващи българската гражданка М. Д., жителка на село Новачене, която е наказана за похищение, побой и склоняване към проституция в Италия, оповестиха от пресцентъра на съда.

Жената е оповестена за търсене с европейска заповед за арест, издадена на 5 април 2022 година от Главната прокуратура в Катандзаро. Тя бе открита при профилирана полицейска интервенция във врачанското село Баница.
М.Д. е търсена от италианските управляващи за изтърпяване на наложено й от тях наказване „ отнемане от независимост “ за период от 10 години и три месеца, прецизират в известието. Тя е приета за отговорна по четири закононарушения, свързани с похищение на разположение и побой, склоняване към и употреба на проституция, посредством потребление на закани и принуждение, като поставената от италианския съд присъда е влезнала в действие. Престъпленията са осъществени през 2012 година.
Решението на Врачанския областен съд предстои на обжалване или протестиране в петдневен период от през днешния ден пред Софийския апелативен съд.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР