Врачанската фирма за дограма „Серпио“ даде челен пример за това,

...
Врачанската фирма за дограма „Серпио“ даде челен пример за това,
Коментари Харесай

Бъдещето вече е в „Серпио“! Роботи правят дограма във Враца /снимки/

Врачанската компания за дограма „ Серпио “ даде преден образец за това, че бъдещето в този бизнес е в автоматизирането и роботизирането на целия индустриален развой по направата на PVC дограма.
Лидерите в сектора към този момент разполагат с новаторски обработващ център, който освен усилва продуктивността, само че и отстрани всяка възможност за човешка неточност, похвали се пред организация BulNews.bg притежателят на компанията Пламен Сарпионов.
Изцяло приключената поточна линия на „ Серпио “ за направата на PVC дограма се състои от специфична машина за автоматизирано рязане на профилите и по този начин наречената „ лепачка “. С тази техника работата на чиновниците в цеха се свежда до това единствено да задават параметрите в машината, да я зареждат с профилите и да слагат баркодовете. Целият развой на работа на новия роботизиран център икономисва тежкият труд на най-малко четири индивида. Най-важното за компанията обаче е, че рискът от човешка неточност е отстранен, а поръчките се извършват по-бързо и качествено.
Роботите в новия център са закупени по европейски план за 790 000 лв. и са огромна крачка във възходящото развиване на „ Серпио “ в посока новаторското произвеждане на дограма.
Фирмата е на пазара повече от 13 години и има над 130 сътрудници, което е несъмнено признаниеза водещата й роля освен в района, само че и в Северозападна България. За времето, от което съществува, компанията не е серпантина да се развива и да предлага на клиентите си качество и уместност. „ Серпио “ създава дограмата освен за пазара в страната, само че и за Италия.
Разрастването й във Враца също е резистентен развой, като непрекъснато наема нови пространства, добави в умозаключение притежателят на хитовата компания Пламен Сарпионов.
Освен роботизирания развой за направата на PVC дограма, компанията има и завод за произвеждане на алуминиева дограма, като са производители и на вътрешни щори – хоризонтални и отвесни.
За „ Серпио “ работят към 70 потвърдили се експерта в производството на дограма. А удостоверение за коректността на компанията е, че няма никакви отговорности - нито към страната, нито към чиновниците и сътрудниците си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР