Впърва териториална битка се впуснаха племената в четвъртия сезон на

...
Впърва териториална битка се впуснаха племената в четвъртия сезон на
Коментари Харесай

Изключително тежка първа битка за територия в Игри на волята: България

Впърва териториална борба се впуснаха племената в четвъртия сезон на приключенското риалити на NOVA - “Игри на волята: България ”. Многокомпонентно и тежко трасе посрещна Непобедимите, Безстрашните и Супергероите на Арената. Играта изискваше както физическа устойчивост, по този начин и логическо мислене и тактика. Плуване, гребане, катерене и дърпане на тежки варели през разнообразни трудности бяха единствено част от извънредно тежките провокации, през които трябваше да преминат играчите.

На Арената Супергероите потвърдиха своята воля и сграбчиха успеха, която ще отпразнуват пищно в лукса на Резиденцията. Те не се отхвърлиха след забавянето си по трасето, а острият като бръснач разум на Касим се оказа решителен за изхода на борбата. Той реши комплицирания над 2000-годишен пъзел на Архимед за по-малко от 60 секунди. Безстрашните започнаха с преднина, само че тежкото трасе ги измори. Те заеха второ място и ще изкарват прехраната си с труд и пот в Стопанството. Въпреки своята преднина, която резервираха до края, Непобедимите не се оправиха с логическата мистерия. Следващата седмица племето ще е изправено пред суровите условия на Дивата река, само че такива са следствията от загубата на Арената.

Първата нощ на Обиталището за племето на Резервите не беше лека. Въпреки спонтанния заслон, който съумяха да подреден предната нощ, студът и неудобството не ги подминаха. Техният ден беше проведен в събиране на дървен материал и опознаване на терена, с цел да повдигнат по-здрав и благонадежден подслон, който да ги защищава от суровите условия на дивия плаж. Единството на племето беше разтърсено от Веселина, която реши да не се включи в общите задания.

Преди тежката борба за територия, трите титулярни племена избраха своите първи капитани. Непобедимите единомислещо избраха Куков, знамето на Безстрашните издигна Джаферович, а Супергероите се довериха на Цветан. Кой от тях ще се потвърди на капитанската борба на следващия ден? Ще избере ли преимущество за себе си, или ще вземе премия за своето племе? Каква борба чака Резервите на Арената и какъв е залогът пред тях? - разберете на следващия ден в 21:00ч. по NOVA!

Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на и на формата.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР