Возилото беше открито вчера в столичния квартал Хаджи Димитър, паркирано

...
Возилото беше открито вчера в столичния квартал Хаджи Димитър, паркирано
Коментари Харесай

Ужасяващи Нови Разкрития За Атентата Срещу Иво Стаменов! Ударът Е Професионален, От Вма С Тежко Сърце Съобщиха

Возилото беше намерено през вчерашния ден в столичния квартал " Хаджи Димитър ", паркирано до 115 блок. Целият джип бил посипан щедро с червен пипер, с цел да се прикрият следите на причинителите, написа в. " Телеграф ", базирайки се на Министерство на вътрешните работи.

От ВМА оповестиха през вчерашния ден, че положението на шефа на отдела " Фискален надзор " е към момента животозастрашаващо, само че е устойчиво, добавя Блиц. Старичкият джип Тойото Рав 4 ", създаден тъкмо преди 10 години, е бил откраднат на 6 декември от територията на столичния квартал Лозенец, станало ясно в хода на следствието.

Собственикът подал сигнал и почнало издирването му от 4-то РПУ, само че то не дало резултат до през вчерашния ден. Номерата на откритото возило от покушението също били крадени, посочила инспекция на криминалистите. Те били свалени преди много време от раздрънката " Мазда ".

Джипът бил открит през вчерашния ден към час преди обяд, паркиран пред блок 115 в " Хаджи Димитър ". Никой от живеещите не обърнал внимание на автомобила, защото там постоянно паркирали всевъзможни возила. Криминалистите сами стигнали до автомобила на причинителите.

Помогнали им многото камери в региона. Те засекли в началото остаряло " Рено ", само че след инспекция се оказало, че то няма никакво касателство към покушението. С напредването на разплитането на случая станало ясно, че тойотата била паркирана навръх пътя на Иво Стаменов, който той изминавал всеки ден, с цел да отиде на работа. Стрелецът седял на задната седалка, считат, ченгетата.

Той стрелял единствено един път с ловна карабина с патрон, който може да покоси слон. Основната версия за убийството е, че Стаменов е прекратил големи афери с Данък добавена стойност измами на месарски компании. Проверка е посочила, че шефът на " Фиска " е извънредно кардинален и претекстът за мократа поръчка е обвързван с работата му.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР