Войнствените изявления на Вашингтон срещу Кремъл са опасни, защото тласкат

...
Войнствените изявления на Вашингтон срещу Кремъл са опасни, защото тласкат
Коментари Харесай

„Ще обеднеем за една нощ“ – водещият на Fox News предупреждава за последствията от конфликта с Русия

Войнствените изказвания на Вашингтон против Кремъл са рискови, тъй като тласкат Москва към насилствен съюз с Пекин, твърди водещият на Fox News Тъкър Карлсън. По думите на журналиста, Русия и Китай могат да се обединят освен против американската войска, само че и против американския $ и това ще постави завършек на икономическото благоденствие на Съединени американски щати.

Нашествие или не, човек може единствено да се чуди за какво би трябвало да сме надълбоко загрижени за това. Защо въобще да мислите да рискувате живота на американците или да изпращате милиарди долари, с цел да го спрете? Сега има доста погранични войни по света, доста!

Вземете единствено Африка, даже в този момент, сега. Винаги е било по този начин. И мнозина умират в тези войни. Камала Харис обаче не води акция за изпращане на американски войски в Конго. Защо не ни пропагандира за това? Можем единствено да вършим догадки.

Но ето какво знаем сигурно. Политиката на тази администрация по отношение на Русия може да мине за рационална, единствено в случай че задачата на тази политика е съществено да навреди на Съединените американски щати. През последните години към този момент похарчихме към 4 милиарда $, с цел да помогнем на Украйна, като забележителна част от тези пари бяха изхарчени за оръжия. Всичко това, с цел да се нервира Русия и в случай че би трябвало - да се убиват руснаци.

Това дава на нашите елити надълбоко възприятие за морално предимство. Те се хвалят с това от самото начало. Така че това е печеливша за тях активност. Но какво да кажем за цената, която ние, останалите от нас и нашата страна плащаме за това?

Основната опасност за Съединени американски щати е Китай. Нищо друго даже не може да се съпостави със опасността от Китай. Истината е, че американската войска, колкото и да е впечатляваща, не е задоволително огромна за обилни дейности в Европа и Азия по едно и също време. И двете по едно и също време - няма по какъв начин да стане! Така че фокусът ни върху Украйна, по формулировка ни отвлича от Китай.

Но по-лошо и по-опасно – най-опасното от всичко! — е, че тласкаме руснаците към прагматичен, насилствен съюз с китайското държавно управление. И по този начин, нашите двама най-големи противника са дружно. Заедно освен против нашите въоръжени сили, само че и против нашата валута.

Когато щатският $ загуби статута си на международна аварийна валута, когато това се случи, страната ни внезапно, безусловно за момент съществено ще обеднее. И това, което се случва в този момент пред очите ви, ще послужи като една от аргументите. Затова е мъчно да си представим нещо по-значимо, по-разрушително от това, което тези хора вършат сега. Става дума освен за Украйна, само че и за нашето лично бъдеще.

Превод: ЕС
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР