Войната започна!Вчера излезе RTS стратегията на Vetikka Studios, Armored Brigade

...
Войната започна!Вчера излезе RTS стратегията на Vetikka Studios, Armored Brigade
Коментари Харесай

Излезе Armored Brigade

Войната стартира!
Вчера излезе RTS тактиката на Vetikka Studios, Armored Brigade и студиото ни сервира формалното премиерно видео към заглавието. Ако сте почитатели на реалистичните бойни сюжети, а не на Battle Royale лудостта и сходни, то тази игра е за вас, несъмнено.

Armored Brigade ще ви предложи опцията да играете на три големи карти с мащаб 61х61km, които общо показват територия от над 15 000 квадратни километра. Ще разполагате с голямо многообразие от друг по вид бойни формирования (над 500), включително пехота, механизирани бригади и въздушни асове. Всичко това идва с динамичен AI, съставен елемент и генератор на задачи, което ще ви обезпечи съвсем безкрайни благоприятни условия за преиграване. Ще би трябвало да деянията оптимално тактическите си умения, съобразявайки се освен с дейностите на вашия съперник, само че и с фактори, като умората, равнището на морал и образование на подопечните ви и даже на въздействието от забавянето на някоя заповед.

Играта ви отнася в една паралелна действителност на предишния век, в която Студената война е станала „топла“. Времето на деяние е сред 1961 и 1991, като ще може да избирате дали да сте на страната на страна от Варшавския контракт или на НАТО.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР