Войната в Украйна продължава вече втори месец, като краят й

...
Войната в Украйна продължава вече втори месец, като краят й
Коментари Харесай

Рекламен фестивал в Украйна подкрепя местния бизнес

Войната в Украйна продължава към този момент втори месец, като краят й към момента не се вижда. Оттогава украинският рекламен пазар съвсем е спрял работа, а организациите остават без средства. В поддръжка на хората, останали без прехранване от началото на войната, в Киев ще се състои 23-тият интернационален рекламен фестивал.

С днешна дата огромна част от чиновници в областта на рекламата са на първа линия на фронта, вземат участие в доброволческа активност или са на барикадите на осведомителната война, която е не по-малко значима част от украинската борба.
 Климатичният деятел, който се самозапали в Деня на Земята 26 апр 2022 | На фона на неопровержимата покруса, каквато е войната в Украйна, човечеството не стопира да бъде разтърсвано...
За страдание, запасите на рекламните организации в Украйна са на привършване, като доста компании към този момент са на ръба да оцелеят и са принудени да уволняват чиновниците си заради липса на средства.

„ Украйна се пази героично. Всеки украинец, както и украинският бизнес поддържат героите – тези, които отбраняват Украйна с оръжие в ръце против войските на агресорите. Много хора през днешния ден се нуждаят от поддръжка и финансова помощ. Важно е да не губим себе си, до момента в който мислим за бъдещето след украинската победа. Украинският президент Володимир Зеленски и държавното управление приканват бизнесите да продължат работа и да извършват отговорностите си към чиновниците “, споделят основателите.

Затова най-големите асоциации на рекламния и информационния пазар в и Полша сплотяват старания, с цел да подрепят рекламната промишленост. Те слагат началото на нов формат, с който да привлекат вниманието на интернационалните рекламни общности в поддръжка на Украйна. Сред задачите им са да бъде откроен креативният капацитет на украинските рекламни организации, както и на чиновниците в рекламната промишленост, с цел да покажат на силата им на духа, която не може елементарно да бъде унижощена. Дори на фона на продължителна война, украинците не се отхвърлят и одобряват всички провокации с гордо вдигната глава.

Помага им и Българската асоциация на информационните организации (БАКА), в това число с членове на журито. Важно е да знаем, че фондът може да получава финансова поддръжка и от рекламни организации, медии, фестивали и други, които могат да изразят взаимност с украинските сътрудници.

Освен това водещата им задача е да привлекат внимание и финансова поддръжка към украинската рекламна промишленост от рекламни общности по целия свят. Начините да се помогне са следните:

Като изпратите поръчка в ;

– Като измежду сътрудниците си от други агенции;

– Като преведете средства по сметката в

Можете да го извършите. Крайният период за присъединяване е до 20 май на уеб страницата.

Проектът ще бъде показан от специфичен блок „ Positive change “ в границите на 23-ия интернационален фестивал на рекламата в Киев. В „ Positive change “ ще бъдат награждавани планове за творчество на обществено значими връзки, в категориите " Социална реклама " и специфичната " #StandWithUkraine ".

Участието за украинци е гратис, а за интернационалните организации е против възнаграждение, което непосредствено отива към Фонд за поддръжка на украинските рекламни организации.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР