Войната в Украйна е най-прозрачната - тези 150 000 хиляди

...
Войната в Украйна е най-прозрачната - тези 150 000 хиляди
Коментари Харесай

Владимир Чуков: Неефективността на руската армия е голяма, всяка втора ракета не стига своята цел

Войната в Украйна е най-прозрачната - тези 150 000 хиляди съветски бойци, които влязоха в Украйна - имаме всичките им имена. Случилото се в Буча го има записано на спътници, няма по какъв начин да се скрие. Труповете, за които руснаците настояват, че са провокация, стоят там от началото на март. В съветската войска не са професионални военни, а просто касапи, главорези ". Това съобщи за " Твоят ден " по NovaNews интернационалният анализатор проф. Владимир Чуков.

По думите му американците са дали на украинците към 2 милиарда имена. " Бях шокиран от обстоятелството, че мотострелковата бригада са хора от Хабаровск, има от Дагестан, Башкордистан и Чечня. Около 30% са полицаи. Това приказва за положението на съветската войска - не са професионални военни, а просто касапи, главорези. Нито един не е от огромните градове, всички са от Далечния изток или кавказци. Основното им занимание е казармата ", разкри той.
Според него има съглашение към пунктовете, лесни за договаряне - статутът на Украйна, връзките с НАТО и статутът на съветския език. " Проблемът са териториите, с това украинците няма по какъв начин да се съгласят. Планът на Путин се провали тотално - да се окупира цялата страна, проект Б също - да се раздели на две. В момента се пробват да вземат Луганск и Донецк, както и коридора сред Донбас и Крим, както и Югозападна Украйна - да я отрежат от Черно море, нещо доста малко евентуално ", разяснява проф. Чуков. И добави, че неефективността на съветската войска е огромна - 20 и 60% - всяка втора ракета не стига своята цел. За него няма да има оттегляне, а на масата е сложено и съветското наличие в Крим.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР