Войната в погребалния бизнес в Бургас пламна в буквалния смисъл

...
Войната в погребалния бизнес в Бургас пламна в буквалния смисъл
Коментари Харесай

Мутри подпалиха катафалка в Бургас

Войната в погребалния бизнес в Бургас пламна в дословния смисъл - катафалка, паркирана пред блок 2 в бургаския ж.к.”Славейков”, изгоря като факла при мистериозни условия рано тази заран.

Сигнал за пожара е получен в 4:18 ч., няколко минути по-късно на място е дошъл екип от огнеборци, само че огънят е погълнал автомобила небрежно и съвсем целия е изгорен. Пожарът отчасти е засегнал и друга кола, заяви " Флагман.бг ".

Катафалката е благосъстоятелност на дребна компания, оперираща в Бургас. Едноличен търговец „ Авона-Р. Черкезова” е независим състезател на пазара и очевидно това и сигнал към собственичката Румяна Черкезова.

Тя е дала показания в полицията, а по-късно споделя пред " Флагман.бг ": " Знам кой ме поръча, показах името му на проверяващите, само че на този стадий ще се въздържа да върша обществени коментари”.

По думите й погребалният бизнес станал доста яростен, тъй като влезнали " мутри”, които се опитвали да управляват всичко.

„ Те си мислят, че това е доста печеливш бранш, възприемат го единствено като фабрика за правене на пари и ползват мутренски способи, с цел да смачкат конкуренцията. През лятото възпламениха колата на колежката Стефка Димитрова, по-късно и погребалната й организация. Сега пристигна и моят ред”, добави Черкезова.

Бургазлийката показа, че се опасява за живота, фамилията си и всички, с които работи. Смята, че офанзивата против нея ще продължи.

" Знам, че палежът е тенденциозен. Колата беше изрядна, в чудесно положение. Наскоро мина ремонт. Няма по какъв начин да се самозапали и да изгори толкоз бързо!”, добави Румяна Черкезова.

По думите й е поръчана, тъй като е неуместна. Фирмата й е независим състезател и някой се опита да завладее пазарния й дял. " Запалиха ме, тъй като не се регистрирам на мутрите. На нито една мутренска организация. За страдание няма кой да ни отбрани и се страхувам”, сподели още Румяна Черкезова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР