Войната в Народния театър тепърва започва. Досега личността там нямаше

...
Войната в Народния театър тепърва започва. Досега личността там нямаше
Коментари Харесай

Валери Йорданов: Войната в Народния театър тепърва започва

" Войната в Народния спектакъл занапред стартира. Досега личността там нямаше значение, а свободата на мнението се наказваше с уволняване. Доказателство за думите ми е, че една от най-големите персони в актуалния български спектакъл Александър Морфов беше уволнен.

Случиха се толкоз нередности, само че виждам, че стартират да сменят метода си в позитивна тенденция. Театърът и артистите трябваше да вземат ограничения по-рано, тъй като през вчерашния ден изгониха Сашо, на следващия ден ще съм аз, а в другиден ще си ти, когато решиш да кажеш мнението си ". Това съобщи Валери Йорданов е в предаването " Тази неделя " по bTV.

Актьорът от Народния спектакъл си спомни за неговия непосредствен другар и сътрудник Чочо Попйорданов, който умря преди 10 години и показа, че в случай че Чочо беше жив най-вероятно би вдигнал протест.

" Чочо е измежду най-справедливите хора, които съм познавал. Той нямаше да остави нещата по този начин в Народния спектакъл. Той е непредвидим и даже не мога да си показва по какъв начин би реагирал, само че знам, че не би премълчал ", сподели Валери.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР