Войната не промени с нищо отношението ми към ежедневните и

...
Войната не промени с нищо отношението ми към ежедневните и
Коментари Харесай

Волейболен треньор от Новосибирск: Войната не промени с нищо ежедневието ни

Войната не промени с нищо отношението ми към ежедневните и действия. Отражение имаше единствено в чисто психически проект.

Това сподели пред Euronews Bulgaria волейболният треньор от Новосибирск Георги Петров.

В началото на събитията бях в Москва, разходих се из центъра и Червения площад и нямаше нищо, което да подсказва, че нещо се е трансформирало.

Това, че България е в листата с противников страни ни кара да се майтапим, тъй като отношението на локалните хора към нас е доста топло и сърдечно и те по никакъв метод не са се трансформирали. Известни сме със своята работа в цяла Русия и има много огромно почитание към нас и българите, които работят тук.

 

 
В първите дни имаше едно шушукане измежду момчетата в тима, само че по-късно то изчезна. Не разясняваме събитията на никакво равнище.
След глобите рублата скочи по отношение на $ и еврото, което беше малко шоково за всички. Цените на техниката се подвигнаха при остарелия курс, само че при новия не паднаха. При питателните артикули и бензина няма безусловно никаква разлика. Бензинът все още е към 80-90 евроцента (1.60-1.80 лева.). Санкциите се отразиха доста мощно върху банките, само че в границите на месец и в сегашния миг нямаме никакъв проблем да си получаваме парите и да ги изпращаме в България.

Вижте цялото изявление във видеото.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР