Войната не е между МВР и прокуратурата, войната е между

...
Войната не е между МВР и прокуратурата, войната е между
Коментари Харесай

Бабикян: Истинската война не е между МВР и прокуратурата, а между мафията и гражданите

" Войната не е сред Министерство на вътрешните работи и прокуратурата, войната е сред мафията и жителите ". Това съобщи в изявление за предаването " Преди всички " на стратегия " Хоризонт " Арман Бабикян от Сдружение " Ние идваме “:

" Това е същинската война. Това, че Рашков поставя старания, не е задоволително, той явно ги поставя, само че въпросът е да имаме работещ парламент, а ние нямаме подобен ". " Никой не може да чака, че система, засаждана десетилетия (само последното ръководство беше 12 години), ще може да се оправи за месец, два или пет месеца ", добави още Бабикян:
" Наивен е въпросът с настойчивостта. Ключов за страната ни въпрос по отношение на това дали да доставим оръжие на защитаваща се и обезобразена Украйна, се оказва относително решим с гласоподаване в границите на пленарна зала и по този начин нататък. Няма сходен нарцисизъм и има податливост този въпрос да се реши в пленарна зала, в това число и с гласовете на опозицията за разлика от различен чисто личен въпрос – изборът за началник на Българска народна банка, незабавно стартират обвинявания – " За Вас ще гласоподават от опозицията ли? “, " Вие, ще сте претендент на неприятните “. И двата проблема могат да бъдат решени със разбъркан тип гласове – и на ръководещи, и на съпротива, само че се чете по друг метод. За този наивитет приказвам, да не загатваме за борбата за правосъдна промяна. Това е цялостен провал до този миг ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР