Войната между Русия и Украйна всъщност е война между Москва

...
Войната между Русия и Украйна всъщност е война между Москва
Коментари Харесай

Журналист: Не НАТО плаши Путин, а демокрацията и демократичните европейски правила

Войната сред Русия и Украйна в действителност е война сред Москва и целия останал свят. Около тази теза се сплотиха интернационалният анализатор Боян Чуков и Момчил Инджов, публицист и сътрудник на Club Z в ефира на „ Твоят ден ” по NOVA NEWS.

„ Развитието на спора зависи на първо място от разговора сред Русия и Съединени американски щати. Всички останали приказки, че това е война сред Русия и Украйна, са несериозни. Дори папата сподели, че това е международна война ”, съобщи Чуков.

Според Инджов Москва сега води война против свободния свят. „ Не НАТО плаши Путин, а демокрацията и демократичните европейски правила. Путин и хората от режима му не са привикнали да дават заден ход, нито да губят или да сдават властта. Това е излишък от руското мислене ”, добави журналистът.

Боян Чуков изрази мнение, че в актуалната обстановка Съединени американски щати имат една съществена цел – „ смачкаване стопанската система на Европейски Съюз и най-много – на Германия и прекачване на капитали и цели промишлени клъстери зад Океана ”. „ Който не има вяра, да огледа деликатно разбивката на Брутният вътрешен продукт на Съединени американски щати, Китай и Европейски Съюз ”, прикани анализаторът. И добави, че съгласно него ресурсите и на Русия, и на Украйна към този момент свършват.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР