Войната между Русия и Украйна е навлязла в патова ситуация

...
Войната между Русия и Украйна е навлязла в патова ситуация
Коментари Харесай

НАТО: Остава неясно за алианса дали Путин възнамерява да завземе цяла Украйна

" Войната сред Русия и Украйна е навлязла в патова обстановка - нито една страна не може да завоюва “, това споделя почитан чиновник на НАТО пред NBC, представен от БГНЕС.

" Близо едномесечната съветска война в Украйна е на ръба да влезе в невъзможност ", сподели почитан чиновник на разузнаването на алианса.

„ Ако не сме в патова обстановка, бързо се приближаваме до такава “, сподели служителят на НАТО, който пожела анонимност, с цел да разяснява обстановката искрено.

„ Реалността е, че нито една от страните няма предимство над другата”, добави той.

" Беларус, непосредствен съдружник на Русия, може скоро сама да нападна Украйна. Минск се готви да разреши на Русия да сложи нуклеарни оръжия на беларуска земя ", сподели служителят.

Беларус към този момент разреши на съветските военни да употребяват територията ѝ за навлизане в Украйна.

Зловещите прогнози идват на фона на срещата на президента на Съединени американски щати Джо Байдън и международните водачи на върха на НАТО в четвъртък в Белгия, и други срещи на високо равнище с акцент спорът в Източна Европа.

" Остава неразбираемо за НАТО дали Путин има намерение да преследва „ максималистка “ тактика за завладяване на цяла или по-голямата част от Украйна ", сподели служителят, само че твърди, че Русия ясно е разширила набора си от цели през последните дни, в това число посредством удари по обекти в Западна Украйна, която беше останала съвсем незасегната от офанзиви в първите дни на войната.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР