Войната между феновете на Преслава и Галена е пословична и

...
Войната между феновете на Преслава и Галена е пословична и
Коментари Харесай

Фен на Преслава в писмо до HotArena разкри: Почитателчетата на Галена са тъпи! Купуват dislike защото тяхната певица никога ме може да направи 500 000 гледания за 24 часа

Войната сред почитателите на Преслава и Галена е пословична и бушува с цялостна мощ изключително откакто някоя от двете изкара нов шлагер, видя HotArena .

Върл почитател на бременната певицата от Добрич ни писа, с цел да изрази възмущението си от дейностите на феновете на Галена. Които явно са подготвени на всичко, с цел да поддържат свoята фаворитка. Дори и на мръсни номера.

Редовният ни четец Станислав Георгиев ни писа, с цел да разкрие номерата на почитателите на Галена. Публикуваме писмото му без редакторска интервенция:

" Когато се завижда, че Преслава пуска към този момент втора ария, която ще бъде шлагер, се купуват dislike. Браво на фенчетата на Галена, само че с това демонстрират какъв брой тъпи и необразовани същества са. Завиждайте, купувайте още dislike, само че всички виждаме, че песента е топппп, гледанията си вървят доста добре. Галя в миналото виждала ли е за 3 часа гледания 90к? 

Та тя за 24 часа вижда 250к, а ние какво да кажем за Преси - за 24 часа 500к! Давайте Галеновееее, вие сте! Преси поради вас прави такива хубави песни, да й завиждате, още повече, че е 10 пъти преди Галя! ".

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР