ВОЙНА МЕЖДУ ИНСТИТУЦИИТЕ Говорителки на различни прокуратури дадоха изявление в

...
ВОЙНА МЕЖДУ ИНСТИТУЦИИТЕ Говорителки на различни прокуратури дадоха изявление в
Коментари Харесай

Безпрецедентен натиск: ГДБОП поиска най-милото на прокуратурата

ВОЙНА МЕЖДУ ИНСТИТУЦИИТЕ
Говорителки на разнообразни прокуратури дадоха изказване в неназован СПА-комплекс от съображения за сигурност. 
Говорителките-прокурорки дадоха изказване по терлици и папуци, демонстрирайки съвършена осанка и небрежна грациозност - даже в спортни екипи и свободно облекло прокурорките демонстрираха, че са по-красиви от всевъзможни полицайки, бопаджийки и депутатки. 
Нежните лица на прокуратурата обявиха, че са били подложение на безпрецендентен натиск да предадат на ГДБОП мултитемпературния охладител на Главния прокурор. 
Предлогът на бопаджиите бил, че индивидът, дето разнасял чували с милионите за автомагистрала " Хемус ", ужким щял да приказва единствено пред мултитемпературен охладител. Задържаният бил много претенциозен, тъй като считал да разкрие страшни работи за схемите към автомагистрала " Хемус " и парите в чували.
Прокуроратурата обаче не желала и да чуе нито претенции за мулти-култи охладителя, нито - пази, Боже! - показанията за схеми и злоупотреби. 
Прокурорките се шокирали от наглостта на ГДБОП и се събрали на тийм билдинг в СПА-комплекса, с цел да се възстановят от тежкото усещане. 
" Краткият ни отговор е: НЯМА ДА СТАНЕ! "  - безапелационни са те. 
" По-дългият, екстеншън отговорът ни е, че ние прокурорките обичаме неприятните момчета прокурори, а не някакви неудачници, които са си останали на равнище Министерство на вътрешните работи. На нас ни е ясно, че пътят към прокуратурата минава през милицията, само че това е единствено стадий в развиването на един мъж на закона. Мулти туй-онуй ви се дощяло... Миришат ви чорапките, милицифайки! - тропат с терлици говорителките. - Прокуратурата своя мулти-охладител не дава! " - безапелационни са девойките на шанса. 
СПА-говорителките обърнаха внимание и на това, че полицията не си гледа действителните отговорности. 
" Има офанзиви против свободата на словото! С това се занимавайте, а не с най-милото на прокуратурата, което вие единствено ще сънувате. И да не сме чули недомислени и несъгласувани показания за някакви милиони! " - още веднъж потропват с шарени терлички хубавиците. 


***
ОБЩЕСТВЕНИЯТ ДОГОВОР. LES CONFESSIONS. ЖАН-ЖАК РУСО ГЛАДНО НЯМА! 
Успоредно с горното изказване на прокуратурата, депутатка, неотстъпваща по хубост и разум на прокурорките, се бореше за медийното внимание, произнасяйки разтърсваща изповед. Изповедта ѝ трогна цялата прогресивна общественост и даже някои демони, които премислиха демоничното у себе си. 
Депутатката описа, че демони от миналото и на нея поискали най-милото, само че тя не го дала, тъй като го пазела за народа. 
За разлика от прокурорките, които си споделиха, че най-мил им е мулти-охладителят, депутатката резервира тази загадъчна загадка и не разкри кое за нея е най-мило и драго. Така тя се покри с воала на мистерията, дразнейки въображението на публиката. 
Публиката полудя от пристрастеност. Към депутатката полетяха интимно долни дрехи и бележки с електорални самопризнания в обич. 
***
Във видеото - депутати от идващия парламент:
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР