Вотът на недоверие ще внесем на 17 януари по темата

...
Вотът на недоверие ще внесем на 17 януари по темата
Коментари Харесай

БСП и ДПС внасят вота на недоверие на 17 януари

" Вотът на съмнение ще внесем на 17 януари по тематиката за корупцията. Работният екип от наша страна е от четирима сътрудници, които ще изработят претекстовете с съответни случаи на корупция в разнообразни сфери.” Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова след диалог с Движение за права и свободи. Тя изясни, че с претекстовете левицата би трябвало да е подготвена на 10 януари. Нинова бе безапелационна, че няма вид вотът на съмнение към държавното управление да е за цялостна политика.

" Вот ще има, избор на съмнение ще има, тайминга го определихме. Да излъчим работна група от тяхна страна четирима индивида, от наша трима, които да приготвят претекстовете и да ни ги показват със период първия работен ден на идната сесия на Народното събрание, което е 10-ти януари и на 17-ти януари да внесем вота на съмнение. Темата е обвързвана с корупцията, само че защото корупция има във всички секторни политики, от тази позиция работната група когато седне да написа претекстовете ще се конкретизира самата тематика ", изясни от своя страна водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

Той означи още, че от днешните диалози резултатът е, че работната група ще седне да написа претекстовете и към този момент ще се конкретизира тематиката тъй като единствено основата е корупция, само че корупция има във всички браншове. " От тази позиция в случай че погледнем всички секторни политики да ги включим единствено в един избор и да ги обобщим-много е огромна тематиката, малко е времето. Така, че ще се опитаме с съответни посочени обстоятелства да си защитим претекстовете на импортирания избор на недоверие”, сподели още Карадайъ.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР