Вотът на недоверие ще бъде неуспешен, безпредметно е да се

...
Вотът на недоверие ще бъде неуспешен, безпредметно е да се
Коментари Харесай

Людмила Илиева: Вотът на недоверие е прецедент, който заслужава да се изучава и в исторически и в политически план

Вотът на съмнение ще бъде несполучлив, безпредметно е да се разискват други разновидности за ръководството на страната. Днешният избор е казус, който заслужава да се учи и в исторически и в политически проект. Това сподели Людмила Илиева, народен представител от ПП-ДБ, ДСБ, в студиото на „ Денят онлайн " по NOVA NEWS.

Логично е да има връзка сред отхвърлянето на проектозакона за дерогацията и недовършването на процедурата за вота на съмнение, а и ГЕРБ не дадоха пояснение за какво напущат залата, сподели тя.

Законопроектът на Делян Добрев е еднолично импортиран и планува къс период за прекратяване на дерогацията, ние не го подкрепихме, тъй като интереса на българите може да бъде заплашен, уточни Илиева. Може да има недостиг на нефт и неговите производни или да има, само че той да бъде на висока цена, добави политикът. Тя уточни, че от ПП-ДБ са внесли законопроект за привършване на дерогацията през март 2024 година Да бъдем упрекнати, че браним ползите на Путин е необичайно, съобщи депутатът.

Илиева изрази вяра, че ще има диалози, с цел да може в края на година да има бюджет.

Тя съобщи, че от ПП-ДБ са подготвени да защитят аргументирано всяко предложение за смяна в конституцията, с цел да може то да способства за възстановяване на другите сфери от политическия живот на страната. Промените в правосъдната система стана нарицателно, счита Илиева. По нейни думи задачата е жителите да имат бърз достъп до правораздаване и то да бъде подчинено на закона.

Тя изрази вяра КПКОМПИ да може да отговори на упованията в своята работа.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР