"Воля" застава зад искането за оставката на вицепремиера Валери Симеонов.

...
"Воля" застава зад искането за оставката на вицепремиера Валери Симеонов.
Коментари Харесай

ВОЛЯ подкрепи искането за оставката на вицепремиера Симеонов

"Воля " застава зад настояването за оставката на вицепремиера Валери Симеонов. Това съобщи в пленарна зала ръководителят на партията Веселин Марешки в декларация от името на групата.
През последните няколко дни станахме очевидци на едно уродливо, извратено държание, уточни Марешки и акцентира, че никой няма право да се държи по този начин към нито една майка и към нито едно дете. Единственият, който отбрани Симеонов, е Красимир Каракачанов, сподели Марешки и напомни, че от "Воля " желаят и неговата оставка. Колкото по-скоро тези двамата изоставен държавното управление, толкоз по-сигурно то ще изкара цялостния си мандат, счита Марешки.
Лидерът на "Воля " съобщи, че не желаят местата на двамата вицепремиери и напомни, че още при започване на този мандат на Народното събрание са декларирали, че няма да вземат участие в ръководството. Но попита толкоз ли няма почтени хора от Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ, които да заменят Каракачанов и Симеонов. Вземете си поука, слезте на земята, бъдете виновни, прикани ръководещите Марешки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР