"Воля" е против тежката и важна тема за домашното насилие

...
"Воля" е против тежката и важна тема за домашното насилие
Коментари Харесай

Марешки: Използват домашното насилие като параван за третия пол

"Воля " е срещу тежката и значима тематика за домашното принуждение да бъде употребена като заслон за пробутване на появилата се през последните години идеология за трети и други полове. Това декларира водачът на "Воля " Веселин Марешки, представен от пресцентъра на придвижването.

"Отчитаме терзанието на обществото от идното одобрение на Истанбулската спогодба от българския парламент. Смятаме, че хората имат съображение за това ", добавя Веселин Марешки.

Лидерът на "Воля " показва, че текстът на документа в действителност е значим и е стъпка напред за взимане на още по-ефективни ограничения за насилието над дами и девойки. Определението за пол отвън биологичното и проучване от подрастващите на "нестереотипни функции на пола " обаче са извънредно неприемливи, прибавя Марешки.

"Отхвърлянето на текста в тази му част не значи липса на приемливост, а угриженост за българските фамилни полезности и най-много за душeвността на децата ни. Ние от "Воля " имаме вяра, че равноправието сред мъжете и дамите, битката с експанзията и насилието освен в фамилията, само че и в обществото като цяло, е приоритет. Но това не значи да одобряваме безрезервно всички новопоявили се хрумвания, които могат да имат непредвидими последствия за нацията ни ", се споделя още в известието.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР