Volkswagen Arteon разкри първите подробности за новото поколение на флагмана си

...
Volkswagen Arteon разкри първите подробности за
новото поколение на флагмана си
Коментари Харесай

Новият Volkswagen Arteon: Две в едно

Volkswagen Arteon разкри първите детайлности за новото потомство на флагмана си Arteon, което получава и напълно нова версия- спортното комби Arteon Shooting Brake.

Новият Arteon, който показва значително по-спортно и първокласно лъчение, за първи път в историята на модела ще бъде наличен и в зареждаем (plug-in) eHybrid хибриден вид, което ще разреши на бъдещите му собственици да употребяват автомобилите си в напълно електрически режим.

Без да навлизат в детайлности, от Volkswagen споделят, че новото флагманско предложение на марката ше бъде налично също по този начин и в спортна Arteon R версия.

По отношение на простора в интериора, новият Arteon дава обещание усъвършенстване в сравнение с предшественика си, а товарното пространство при Arteon Shooting Brake достига 565 литра (563 при Arteon). При сжъване на облегалките на задните седалки, товарният размер се усилва до съответно 1632 и 1557 литра, като оптималната дължина на товара може да доближи 2090 мм.

Сериозно нарастване дават обещание за новия Arteon от Volkswagen и по повод на технологичното застраховане, като силен акцент тук е Travel Assist асистентът за управление, който действа до скорост на придвижване от 210 км/ч, и предлага възможност за придвижване в полуавтономен режим.

"Volkswagen ще стартира 34 нови предложения тази година ", споделя Ралф Брандщетер, оперативен шеф на Volkswagen. "Никога не е имало толкоз огромна моделна инициатива в историята на марката ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР