Волейболният вицешампион на Италия Кучине Лубе (Чивитанова), където ще продължи

...
Волейболният вицешампион на Италия Кучине Лубе (Чивитанова), където ще продължи
Коментари Харесай

Лубе си върна Енрико Диамантини

Волейболният вицешампион на Италия Кучине Лубе (Чивитанова), където ще продължи да играе и българската звезда Цветан Соколов, подписа контракт за три години с националът на " Скуадра адзура " Енрико Диамантини.

204-сантиментровият център е младеж на Лубе, където играе от 2010 до 2013 година и печели Младежката лига на Италия. След това играе поредно за Авелино, Молфета и Потенца Пичена в Серия А2 преди да заиграе в елита на Апенините с екипите на Падуа, Вибо Валентия и последния сезон в Равена, с който печели третия по мощ евротурнир Чалъндж къп.

" За мен това е завръщане в клуба, където съм израснал. Много съм благополучен да нося тази фланелка още веднъж, само че този път на първия тим. Със сигурност ще съм мощно стимулиран идвайки в огромен клуб цялостен с първенци. Да играя за Лубе е чудесна опция да израстна още повече. Надявам се да оказа помощ на тима с помощта на насъбрания ми опит досега. След като завоювах Чалъндж къп, в този момент ще дебютирам в Шампионската лига и това ще е тръпка за мен ", показа 25-годишният Диамантини след подписването на договора с Лубе.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР