Волейболният шампион при жените Марица привлече канадска националка, обявиха от

...
Волейболният шампион при жените Марица привлече канадска националка, обявиха от
Коментари Харесай

Волейболният "Марица" привлече канадска националка

Волейболният първенец при дамите " Марица " притегли канадска националка, оповестиха от клуба. Пловдивчанки взеха диагонала Шайна Джоусеф.

Канадката е втората задгранична състезателка в състава на " Марица " след сръбкинята Кристина Чешляр. Договорът ѝ е до края на сезона.

Очаква се Джоусеф да се причисли към тима по време на лагера в Турция след Нова година. Вероятно тя ще изиграе първите си мачове за състава по време на другарските срещи в Бурса. Официалният ѝ дебют за жълто-сините може да бъде на 11 януари, когато пловдивчанки одобряват сръбския " Визура " в Шампионската лига.

Дцоусеф е на 22 години и идва в " Марица " след пет сезона в университетското състезание на Съединени американски щати с тима на " Флорида гейтърс ". През 2016 година канадката стана най-резултатна с 26 точки при успеха с 3:2 против България в Гран при.

" Всеки ден, когато стъпвам на волейболния корт, задачата ми е да стана по-добра като играч. Опитвам се да науча колкото мога повече, с цел да бъда най-хубавият състезател, който мога да бъда. Всичко останало ще си пристигна на мястото ", споделя Шайна Джоусеф, представена от уеб страницата на " Марица ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР