Волейболният шампион на България Хебър призова своите фенове да напълнят

...
Волейболният шампион на България Хебър призова своите фенове да напълнят
Коментари Харесай

Хебър иска пълна зала за мача с Ястжембски

Волейболният първенец на България Хебър прикани своите почитатели да изпълнят спортна зала " Васил Левски " за мача от 5-тия кръг на Шампионската лига против полския гранд Ястжембски (Венгел). Двубоят от група " А " на най-силният европейски шампионат е на следващия ден вечер от 19:00 часа в Пазарджик.

От пазарджишкия клуб насочиха умишлен зов към почитателите за поддръжка в залата, като се надяват вярната им аудитория, която не веднъж е демонстрирала своите благоприятни условия, да бъде значима опора за идната сложна борба.



Гостите са безспорен водач в групата с актив от четири чисти победи и без изгубен гейм досега. Те са и любимец на букмейкърите, които правят оценка възможен техен триумф против " тигрите " със алегоричен коефициент от 1,11. За победа на Хебър " букитата " са определили апетитната ставка от 6.00.

Поляците към този момент станаха първият отбор, който продължава напред на 1/4-финали в най-престижния европейски шампионат.



Именитият гранд дойде в цялостен състав и с всичките си звезди, което прави идния конфликт още по-голям празник за Пазарджик и всички другари на волейбола.

От ВК Хебър оповестиха, че остават правилни на себе си входът за дуела остава свободен. Всички искащи несъмнено ще могат да следят мача, при съблюдаване на противоепидемичните ограничения, като към този момент обичайно допускът до залата ще става против зелен документ.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР