Волейболният отбор на ЦСКА прекъсна черната си серия от 3

...
Волейболният отбор на ЦСКА прекъсна черната си серия от 3
Коментари Харесай

ЦСКА отнесе бързо Марек в София

Волейболният тим на ЦСКА прекъсна черната си серия от 3 следващи загуби в шампионата на Efbet Супер Волей. Играчите на Александър Попов отнесоха у дома Марек Юнион Ивкони (Дупница) с 3:0 (25:21, 25:14, 25:11) в мач от предпоследния 21-и кръг на постоянния сезон, игран довечера в зала " Васил Симов ".
 Нефтохимик завоюва постоянния сезон, победи за ЦСКА, Монтана и Дея! Следете всички мачове от 21-ия кръг ТУК! Нефтохимик завоюва постоянния сезон, победи за ЦСКА, Монтана и Дея! Следете всички мачове от 21-ия кръг ТУК!
Така " алените " имат 44 точки във краткотрайното класиране след 15 победи и 6 загуби, с колкото е и Дея спорт (Бургас), само че с 45 точки. Преди края на останалите срещи от кръга довечера ЦСКА е на 4-о място. Марек пък продължава да е на предпоследната 11-а позиция с едвам 4 победи, 17 загуби и 11 точки, като сигурно ще играе плейаут за опазване на мястото си в елита.

В последния 22-и кръг ЦСКА ще играе с към този момент изпадналия тим на Славия, до момента в който дупничани ще одобряват Добруджа 07 (Добрич). И двете срещи са в сряда (29 март) от 18,00 часа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР