Волейболната националка Гергана Димитрова бе видимо разочарована след загубата от

...
Волейболната националка Гергана Димитрова бе видимо разочарована след загубата от
Коментари Харесай

Гергана Димитрова: Много хора знаят проклятието за зеления екип, но не искам това да ни е оправданието

Волейболната националка Гергана Димитрова бе очевидно разочарована след загубата от Канада с 1:3 и практическото отпадане от Световното състезание в Нидерландия и Полша.
 Ех, Канада! България позволи четвърта поредна загуба и е навън от Мондиал 2022 Ех, Канада! България позволи четвърта поредна загуба и е навън от Мондиал 2022
" С времето видях, че с повече мачове играеш се натрупва повече отмалялост. Естествено не сме единственият тим, който е изтощен, само че този път извън се виждаше, че девойките нямат мощ и играха единствено на предпочитание. Искрено да ви кажа не чаках толкоз добра игра от Канада, прекомерно добра бих споделила. Тактически си спазихме напътствията, само че просто ни надиграха ", разяснява националката.
 Лоренцо Мичели: Извинявам се! Знам какво би трябвало да направя за идващия сезон Лоренцо Мичели: Извинявам се! Знам какво би трябвало да направя за идващия сезон
" Много хора знаят проклятието за зеления екип, който имаме. Не желая това да ни е оправданието, само че... и това ни повлия душевен по някакъв метод. Това, което се случи предходната година, бе хубаво, само че си остава предходната година. Със сигурност ще има крачка обратно, в случай че по-опитните от състава си тръгнат. Ще би трябвало време ", показа още Гергана Димитрова.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите дуели от волейболното Световното състезание 2022, онлайн, в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР