Волейболистките на Казанлък Волей паднаха като гости на ЦСКА с

...
Волейболистките на Казанлък Волей паднаха като гости на ЦСКА с
Коментари Харесай

Стоян Гунчев: Вкъщи и стените помагат, не сме хвърлили бялата кърпа

Волейболистките на Казанлък Волей паднаха като посетители на ЦСКА с 0:3 гейма в първия мач от полуфиналната серия в женската " Демакс " лига. Втората среща сред двата отбора е в сряда (29 март) от 18,00 часа в Казанлък. Ето какво сподели треньорът на " розите " Стоян Гунче в пред Българска национална телевизия след мача:
 ЦСКА без проблеми против Казанлък в полуфинал №1 в ЦСКА без проблеми против Казанлък в полуфинал №1 в " Демакс " лигата
" Играта е сърцата ненапълно, само че останалото не ни се получи. ЦСКА може би изигра най-силния си мач в шампионата против нас. Натиснаха ни с начален удар, поведоха темпото и справедливо победиха. Надиграха ни по всички параграфи. Състезателките ни са млади, имат огромен капацитет, дисциплинираност и мотивация, само че занапред би трябвало да се оформят механически. Вкъщи и стените оказват помощ, не сме хвърлили бялата забрадка. Ще създадем всичко допустимо, да се представим по-добре у дома. "
 Юлия Иванова: Ако играем мощно и се борим, имаме всички шансове да стигнем до край Юлия Иванова: Ако играем мощно и се борим, имаме всички шансове да стигнем до край  Дария Иванова: На такива мачове постоянно има напрежение Дария Иванова: На такива мачове постоянно има напрежение
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР