Волейболистите на Славия победиха като гости Арда с 3:0 гейма

...
Волейболистите на Славия победиха като гости Арда с 3:0 гейма
Коментари Харесай

Северин Димитров: Мястото на Славия е в Суперлигата

Волейболистите на Славия победиха като посетители Арда с 3:0 гейма в цялостната зала „ Арпезос “ в Кърджали и реализираха втора победа над противника във финалния плейоф на Висшата лига. Така „ белите “ завоюваха шампионската купа на втората група и се връщат в Суперлигата след тригодишно неявяване. То како сподели треньорът на Славия Северин Димитров за BGvolleyball.com след триумфа:
 Славия - Марек-Юнион Ивкони @@@

„ Много сме щастливи от триумфа, връщаме се в Суперлигата. Искам да благодаря на всички състезатели за тяхната безрезервност, с която извоювахме триумфа. Бихме Арда с 3:0 като посетители, само че все пак мачът въобще не беше елементарен, предвид на цялостната им зала и огромната поддръжка, която получиха. Въпреки това ние устояхме и спечелихме.
 Славия - Марек-Юнион Ивкони @@@

" Радвам се, че сме още веднъж в елита след тригодишно неявяване. Смятам, че мястото на Славия е в Суперлигата! Сега ще изживеем насладата си и ще починем малко. След това започваме да мислим за идващия сезон, ще готвим селекция и всичко нужно за присъединяване ни в първата група. “ Снимки: Емона Цончева, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР