Волейболистите на Левски излизат днес от 19:30 часа срещу италианския

...
Волейболистите на Левски излизат днес от 19:30 часа срещу италианския
Коментари Харесай

Волейболният Левски посреща Монца, който пристигна в София с кадрови проблеми

Волейболистите на Левски излизат през днешния ден от 19:30 часа против италианския Минт Веро Волей (Монца) в първи четвъртфинален дуел от шампионата за Купата на кандидатите (CEV Challenge Cup).

Мачът в зала " Левски София " ще бъде излъчен НА ЖИВО по Българска национална телевизия 3!

" Сините ”, които завоюваха Суперкупата на България при започване на сезона ще се опитат да извлекат максимума от мача с италианския отбор, който е цялостен със звезди от международна класа.

Вчера тимът на Монца дойде в София без един от главните си волейболисти. Това е централният блокировач Габриеле Ди Мартино, който е титуляр в отбора воден от Масимо Ечели, само че остана в Италия, откакто се разболя от грип.

В негово неявяване на тази позиция старши треньорът на Монца ще може да разчита на европейския и международен първенец Джанлука Галаси, на някогашния италиански национал Томас Берета и на Франческо Капарони.

Титулярният разпределител Фернандо Крелинг - Качопа и главният диагонал Артър Шварц дойдоха в София с травми. Разпределители на Монца са бразилският национал Фернандо Крелинг - Качопа, който пропусна последния дуел с Перуджа (0:3) и хърватинът Петър Вишич.

Диагонал на отбора е канадският национал Артур Шварц, който играе сполучливо и като централен блокировач. От напълно скоро в тима е и словенският национал Ник Муянович.

Посрещачи на Монца са канадците Стивън Маар и Ерик Льопки, както и японския национал Ран Такахаши.

Титулярно либеро на отбора, който заема 6-о място в в Суперлигата на Италия и Марко Гаджини, а негов заместител е Флавио Марацини.

„ Трябва да се оправим по най-хубавия метод с деликатна обстановка с Ди Мартино отвън игра заради грип и с Фернандо Крелинг и Артур Шварц, които не са в най-хубавото физическо положение ”, съобщи старши треньорът на Монца Масимо Ечели.

Срещата реванш сред Монца и Левски е на 17 януари в Италия.







Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР