Волейболистите на Добруджа 07 записаха седми успех в Суперлигата, след

...
Волейболистите на Добруджа 07 записаха седми успех в Суперлигата, след
Коментари Харесай

Велизар Чернокожев: Петте гейма срещу Черно море не бяха изненада

Волейболистите на Добруджа 07 записаха седми триумф в Суперлигата, откакто надиграха трагично като посетители Черно море (Варна) с 3: 2 гейма в петъчна среща от 11-и кръг, изиграна в зала " Христо Борисов " в морската столица. Най-резултатен за триумфа бе капитанът Велизар Чернокожев. В съботния ден пък тимът на брата на Вили Цветомир - баскетболният Академик София се наложи над Черно море Тича.

Ето какво сподели пред BGvolleyball.com диагоналът:

" Мачът с Черно море въобще не беше лек, както всички видяха. Отборът бе квалифициран за тежък мач, защото варненци бяха домакини, играят в личната си зала. Там играят мощно, към този момент картотекираха двамата руснаци, които сигурно усъвършенстват равнището на игра. Срещу нас всички демонстрират добра игра, пробват да демонстрират най-хубавото от себе си. Не е изненада, че играхме пет гейма, защото ние също имаме проблеми със състава. Както знаете, Арнаудов играе като посрещач. "

" Сметки за мача с Нефтохимик не вършим. Първо е Купата - мислим за нея, преди този момент са празниците. Важното е да изкараме едни хубави празници, да почиваме, да разпуснем психическото натоварване. Има още доста време до дуела с Нефтохимик, а на шампионата за Купата сигурно ще им много забавни мачове. Не се знае какво ще е положението на нито един от тимовете. Очакваме тежък мач, защото и Георги Братоев евентуално ще бъде възобновен, играта им ще се усъвършенства, знаем, че прави разлика. "

" Колко съм удовлетворен от жребия за Купата и мача с Пирин, не знам. Всички осем тима, които се класираха за 1/4-финалите, са почтени да играят и не мисля, че би трябвало да се подценява нито един от тях. Не би трябвало да се вършат ранни сметки и заключения кой има шансове и кой - не, за край. Ако не победиш, отпадаш, мачовете са на елиминационен принцип. Трябва да сме оптимално съсредоточени, играхме един път против Пирин - показахме добра игра, като хазаин. Сега ще играем на безпристрастен терен, това сигурно ще е фактор ", приключи Чернокожев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР